Våre produkter

climbing-helmets-486644_640

Bratt.no tilby deg kvalitetsutstyr til både korte og lange opplevelser, enten det er en kort joggetur eller en uke i snøen på fjellet. For den aktive nordmann leverer vi alt du behøver til villmarksliv, fra hodelykter og navigasjonsutstyr, til GPS klokker og tursekker i alle størrelser. Vi har et bredt utvalg komfortklær til alle klima, enten det er sommer eller vinter.

Du finner oss helt innerst i Sognefjorden, hvor vår aktive gjeng klatrer høyt og lavt i naturen og tester ut kvalitetsutstyret vi har for salg – vi har peiling på sport og friluftsliv, derfor ønsker vi å gi deg det beste utvalget av klær og utstyr til ditt neste eventyr i villmarken. Vi ser på friluftsliv som en livsstil, og er her for å hjelpe deg slik at dine utendørsopplevelser blir en suksess. Bratt.no er både en friluftsekspert, en likesinnet naturelsker og en sporty butikk med utstyr til ditt neste eventyr.

Vi er stolte over å kunne gi deg et av Norges største og beste utvalg av klatreutstyr, og har kunnskapen til å hjelpe deg frem til å finne det rette utstyret du trenger. Enten du er en nybegynner som er på leting etter ditt første klatresett, eller om du er en profesjonell klatrer, er Bratt sikre på at du hos oss kan finne det du søker for en fantastisk klatreopplevelse. Vi mottar produkter fra kjente merker som Black Diamond, Fixe, Tondon, Evolv, Arcteryx, DMM og mange andre kvalitetsprodusenter.

Til villmarks- eller fjellturen din tilbyr vi deg alt utstyr du trenger, som termos, hodelykter, navigasjon, turkjøkken, hygieneartikler og soveposer. Våre mest solgte soveposer er av merket Rab, et velkjent merke ettersom de produserer varmeholdige og lette soveposer. For kjølige kvelder holder soveposene våre opp til flere minusgrader avhengig av hvilken modell du er på jakt etter.

Blant alle de komfortable friluftsklærne vi har tilgjenglige, kan du velge mellom populære kvalitetsmerker som Black Diamond, Arcteryx og Houdini. Vi var de første i Norge til å selge Houdini klær, og vi har et bredt utvalg av deres produktlinjer. Bratt har et stort utvalg av gode klær for all slags vær, enten det er sommer eller vinter.

Se gjennom vårt utvalg av sekker, sko, sykler og alt du måtte trenge til ditt friluftseventyr. Vi er her for å hjelpe deg langs veien, så spør oss om det er noe du lurer på.

Og husk: om du bestiller før klokken 14.00, sendes pakken samme dag!

ALLTID GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 2000 KRONER