Norsk netthandel

Onlineshop

Gjennom Norges historie har det vært mange utrolige eventyrere. Mennesker som la ut på reise til ukjente land med lite beskyttelse fra Moder Jord og uvær, med drømmer om å utforske og oppleve. Det var en ekstrem form for friluftsliv da Nansen krysset Grønland på ski, men hans interesse for natur og eventyr kunne ingen stoppe. Roald Amundsen ble den første mannen på Sydpolen, etter flere båtturer til andre deler av verden. Ola Olstad var den første som satte sine bein på Peter I øyen i Antarktis, og krevde det skulle være en del av Norges land. Thor Heyerdal la fra kai på en treflåte og krysset fingrene for å ende opp på Stillehavsøyene, uten å vite om han noen gang ville komme frem.

Takket være eventyrerne våre vokste interessen for spenning i naturen og friluftsliv, og Norge har havnet på verdenskartet på grunn av de dype fjordene og majestetiske fjellene. Aktiviteter som klatring, padling, fisking, sykling og løping er populært, og mange velger naturen som sin lekegrind.

Mennesker fra hele verden setter Norges natur høyt på listen over favorittsteder. Den friske luften og de rene vannene gjør action og friluftsliv til en god kombinasjon enten man befinner seg i Oslo eller på Finnmarksvidda. Enhver kan finne sitt indre friluftsmenneske inni seg når man velter seg i den norske naturen.

Og endelig er det blitt lekende lett å ikke bare komme seg ut i naturen, men å få tak i alt utstyret du trenger, levert rett til deg. Internetthandel er en voksende trend med mange fordeler. Det å ha muligheten til å handle turutstyr på internett, gjør det lettere å organisere turen på forhånd, samt å finne akkurat det man trenger for å holde seg varm og frisk om man er en litt mer ekstrem villmarksentusiast. Hvilket utstyr man har behov for, endres etter hva slags eventyr man skal begi deg ut på. Hva trenger du til din neste tur?

Uansett hva det er, kan vi hos Bratt.no tilby deg kvalitetsutstyr til både korte og lange opplevelser, enten det er en kort joggetur eller en uke i snøen på fjellet. For den aktive nordmann leverer vi alt du behøver til villmarksliv, fra hodelykter og navigasjonsutstyr, til GPS klokker og tursekker i alle størrelser. Vi har et bredt utvalg komfortklær til alle klima, enten det er sommer eller vinter. Du finner oss helt innerst i Sognefjorden, hvor vår aktive gjeng klatrer høyt og lavt i naturen og tester ut kvalitetsutstyret vi har for salg – vi har peiling på sport og friluftsliv, derfor ønsker vi å gi deg det beste utvalget av klær og utstyr til ditt neste eventyr i villmarken. Vi ser på friluftsliv som en livsstil, og er her for å hjelpe deg slik at dine utendørsopplevelser blir en suksess. Hos oss finner du også et av Norges største utvalg av klatreutstyr, med gode garantier fra kvalitetssikrede produsenter.

Med online shopping som en økende trend i Norge, syns vi det er viktig at du skal få tilgang på kvalitetsutstyr til friluftsinteresser, med en kundeservice som virkelig vet hva de tilbyr. Vi mottar produkter fra kjente merker som Black Diamond, Fixe, Tondon, Evolv, Arcteryx, DMM og mange andre kvalitetsprodusenter. Sport, online shopping og friluftsliv har aldri vært mer tilgjengelig enn nå, og vi ønsker å steppe inn på det voksende markedet for å gi deg det du trenger til dine turer. Enten du er en fjellklatrer, padler, turgåer, sykkelentusiast eller skiløper, er du bare noen tastetrykk unna å gjøre din neste utflukt trygg og behagelig. Vi er her for deg – som en friluftsekspert, en likesinnet naturelsker og en sporty butikk med utstyr til ditt neste eventyr.