Hvem er vi?

Bratt er en aktiv butikk basert i Sognefjorden, som ønsker å levere det lekreste utstyret til eventyr i villmarken, både høyt og lavt over vannet. Vi tilbyr kvalitetstøy til sport og fritid fra kjente merker til flotte priser. Vårt fokus er å gi deg ypperlige tilbud til det du trenger på fjellet og i naturen, slik at du kan lede en aktiv hverdag og en spennende fritid.

Friluftsliv er avslappende og forfriskende, og med Norges dype skoger og langstrakte fjellsider, kan enhver naturentusiast trekke skuldrene tilbake og nyte opplevelsene. Vår jobb er å holde deg varm og komfortabel når du drar ut på tur, enten du er en skientusiast, en fjellklatrer eller en sprek mosjonist. Vi hos Bratt jobber ikke bare i en sportsbutikk; vi er friluftsentusiaster, som tilfeldigvis er ansatt for Bratts actionfylte butikk og er ivrige etter å få teste alt kvalitetsutstyret vårt blant Sogndals actionfylte landskap. Når vi ikke er i butikken, tilbringes fritiden vår klatrende på en vegg, løpende oppover fjellheimen eller i skiheisen, og derfor stiller vi høye krav til utstyret hos Bratt – vi bruker det jo selv. Kunnskapen vår om naturen er stor, så ikke nøl med å spørre om råd eller tips til villmarksliv. Vi er selvfølgelig også glad i ny kunnskap, så del gjerne din historie eller visdom om skog og mark med oss!

Du kan kontakte oss på

Telefon: +47 57 67 22 91

E-post: post@bratt.no

Facebook:

…eller kanskje du har lyst å komme innom på et lite besøk til den lille saftbygden innerst i Sognefjorden? Finn våre lokaler i:

Fjøravegen 21

6856 Sogndal

Våre åpningstider er:

Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Og du kan selvfølgelig besøke nettsiden vår www.bratt.no 24 timer I døgnet!

Vi ønsker deg spennende eventyr I naturen med utstyret vårt! God tur!