Friluftsblogg

640px-Sogndal_by_night

Bratts friluftsblogg gir deg det beste av natur og Norge, og vi oppdaterer stadig nye spennende aktiviteter for den eventyrlystne. Her finner du actionfylte artikler om overlevelse og ting som er bra å vite i villmarken, samt en reiseguide til Norges aller villeste og eventyrlige destinasjoner.

I tillegg kan du sjekke ut utstyrsguiden vår, hvor vi hyppig tester og deler opplevelser med utstyret vårt. Vi ønsker å spre kunnskapen vi har om friluftsliv, slik at du skal være mer beredt neste går du begir deg ut på utflukt. Livet i villmarken byr på både spenning og frihet, men noen ganger oppstår uventede situasjoner man skulle ønske man var forberedt på. I bloggen vår kan du få med deg overlevelsestips og råd til hvordan man kan leve av naturen.

Heldigvis for oss er Sogndal et smeltepunkt for friluftsliv, med både utdanning og kurser innen opplevelser i naturen. Vi koser oss som plommen i egget, og ønsker derfor å dele det vi gjør med deg, slik at du kanskje kan bli inspirert til å oftere pakke tursekken. Vårt mål er å gjøre deg sikrere og mer komfortabel i villmarken, og med vår friluftsblogg håper vi å oppnå nettopp det.

Om du trykker på “Spør en friluftsekspert”, kan vi gi deg svar på det du lurer på, samt lese gjennom andres spørsmål om natur og friluftsliv. Å dele er å bry seg! Vi legger alltid ut våre nye produkter, slik at du kan holde deg oppdatert på alt vi har å tilby. Følg også med for ekstra gode tilbud og eksklusive kuponger, slik at du kan gjøre et godt kupp!

Våre kategorier:

Eventyr i Sognefjorden (historier fra Bratts team når de har vært ute på tur i nærområdet og har tips å komme med)

Friluftsliv for nybegynnere (tips og råd til de som ønsker å tilbringe mer tid i naturen)

Friluftsliv for de ekstreme (tips og råd til de som allerede er eksperter i villmarken)

Høydepunkt og opplevelser i Norge (reiseguide til fjell, vann og skog i Norge)

Slik velger du rett utstyr (utstyrsguide)

Tilbud og salg (herlige rabatter og flotte tilbud på våre varer)

Våre produkter (nyankomne produkter)

Spør en friluftsekspert (her kan man spørre en friluftsekspert om hva enn man måtte lure på og få svar. Man kan også bla gjennom andres spørsmål)

Om du har noen tilbakemeldinger til vår blogg, eller har forslag å komme med, vennligst kontakt oss på e-post.